uLTRaSLaN FoRuM

uLTRaSLaNGs FoRuM Hoşgeldin Misafir uLTRaSLaNLaRıN FoRuMuNDa Toplam 0 Mesajın Var

AnasayfaKapıSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

FERNANDO MEIRA VE ADNAN SENGİN'İN İLK SÖZLERİ!.. Hoşgeldin MEİRA..!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
uA-SaMeT
Admin
Admin

MesajKonu: FERNANDO MEIRA VE ADNAN SENGİN'İN İLK SÖZLERİ!.. Hoşgeldin MEİRA..!!   Çarş. Tem. 23, 2008 8:14 pm

Galatasaray’da günlerdir gündemin ilk maddesi olan Fernando Meira sonunda ortaya çıktı.

Meira bu akşam Galatasaray’ın Almanya kampına katıldı ve teknik direktörü Skibbe ile takım arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra yöneticilerle buluştu ve takım hakkında bilgiler aldı.

Meire'nın sarı-kırmızılı kulüple 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzaladığı ve yeni takımında 5 numaralı formayı giyeceği öğrenildi. Galatasaray'ın Meira'nın bonservisi için Stuttgart'a 2,5 Milyon Euro ödeyeceği, Meira'nın ise senelik 1,2 Milyon Euro alacağı belirtildi.

Portekizli oyuncu için bu akşam otelde bir imza töreni düzenleneceği, tecrübeli oyuncunun daha sonra yeniden ülkesine döneceği ve 2 gün içinde geri dönüp Galatasaray'ın antrenmanlarına katılmaya başlayacağı öğrenildi.

**

VE SONUNDA KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ!..

Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklama şöyle:

Fernando Meira Galatasaray’da!

Galatasaray, Portekiz milli takım oyuncusu ve Stuttgart’ın kaptanı Fernando Meira ile anlaştı. Meira artık sarı-kırmızı formayı giyecek.

Uzun süren görüşmeler sonunda kulübü Stuttgart ile anlaşmaya varılan Fernando Meira dün akşam saatlerinde kendisini Galatasaraylı yapan imzayı attı. Portekizli milli oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. 5 numaralı forma ile izleyeceğimiz Meira, 52 kez milli takım forması giydi. Teknik direktör Skibbe ve takım arkadaşları ile tanışan 30 yaşındaki oyuncunun 2 gün sonra takıma katılacağı açıklandı.

**

İŞTE MEIRA'NIN İLK SÖZLERİ!..

"ÇOK MUTLUYUM"
"Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Hem benim hem Galatasaray’ın açısından güzel bir birliktelik oldu. Buraya gelmeden önce Lincoln ile hiç konuşmadım. Galatasaray’ın üst düzeyde ve galip gelmek için futbol oynayan bir kulüp olduğunu biliyorum. Adnan Sezgin’in bana getirdiği hedefler o kadar tutarlı ve mantıklı geldi ki bana teklifi kabul ettim. Bu hedeflerin parçası olmam istendiği için de çok sevindim."

"DEFANSTA REKABET OLACAK"
"Şimdi sıra bana verilen görevleri yerine getirmeye geldi. Galatasaray’da defans bölgesinde bir rekabet olacağını düşünüyorum. Tüm bölgelerde bir rekabet olması gerektiğini de düşünüyorum. Adı en büyük olan futbolcu değil o hafta en iyi hazırlanan futbolcu maçtaki yerini alacaktır. Doğru olanın bu sistem olduğunu düşünüyorum."

"HEDEF ŞAMPİYONLUK"
"Hedeflediğim yine üst düzeyde bir kulüpte 4-5 yıllık bir kontratla devam etmekti. İlk hedeflerimden biri şampiyon olmak ve Avrupa’da başarıya ulaşmak. Bir sonraki Dünya Kupası’nda da Portekiz Milli Takımı ile beraber olmak."

**

Transfer sonrası detaylı ilk açıklamasını Lig TV'ye bağlanarak yapan Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ise şöyle konuştu:

“HAYIRLI OLSUN”
“Meira herkesin istediği bir futbolcuydu. Çok uzun süre aldı ve kolay olmadı bu transfer. Kontratı olan bir futbolcuydu. Takımının kaptanıydı. Portekiz Milli Takımın oyuncusuydu. Umarım bunlar sahaya da yansır. Kaliteli olan takımımıza daha büyük bir kalite katar. Herkese hayırlı olsun.”

“ÜCRET YÜZÜNDEN TRANSFER UZADI”
“Gazetelere yansıyan büyük rakamlar yok ortada. Kendi koşullarımıza uygun bir transfer yaptık. Makul bir ücrete çekmeye çalıştık ücreti. Şu aşamada rakam vermek istemiyorum ama bu yüzden transfer uzun sürdü. Biz transfer politikamızı geçen senenin başında anlatmıştık.”

“YENİDEN YAPILANIYORUZ”
“Yeniden yapılanma sürecinin 1 senede bitirilmesinin imkansız olduğunu söylemiştik. Geçtiğimiz sene hedefimiz uzun zaman bize hizmet edecek takımın iskeletini kurmak, bu sene yapacağımız 3-4 transferle kemik kadromuzu iyileştirmek istiyorduk. Bu çerçevede hareket ediyoruz. Biz hep aynı şeyleri söylüyoruz.”

“ZAMANI GELİNCE AÇIKLAYACAĞIZ”
“Bundan sonraki transferlerle ilgili çalışmalarımızda sürüyor. Zamanı geldiği zaman gerekli açıklamayı yapacağız ama bu aşamada bir şey söylemek istemiyorum.”

**

Ayrıca Meira'nın Galatasaray TV'de de Stuttgart formasıyla oynadığı maçlar ve attığı gollerden oluşan bir klibi yayınlandı. İşte o klipten bir sahne...

Kullanıcı profilini gör http://ultraslangs.forumm.biz

FERNANDO MEIRA VE ADNAN SENGİN'İN İLK SÖZLERİ!.. Hoşgeldin MEİRA..!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» Anti Bjk Sözleri
» Atatürk'ün Laiklikle İlgili Sözleri
» www.fernandoalonsofanclub.com
» İki dost küsünce...
» Anti Bjk Sözleri